Home Nuenen Gerwen Nederwetten Stiphout Brandevoort Lieshout Eindhoven Airports

Taxi Centrale Nuenen

Ook voor Helmond Brandevoort de beste keus.

Mail 040 787 78 18 Whatsapp

Taxi Brandevoort

Taxi Centrale Nuenen is u graag van dienst in de hele regio Nuenen. Ook in Helmond Brandevoort staan onze chauffeurs dag en nacht voor u klaar, of het nu een taxirit vanuit het café in Nuenen naar huis is, een rit voor een zakelijke klant, of wanneer u met de taxi van Helmond Brandevoort naar Eindhoven wilt.

Brandevoort was een agrarisch gebied in de gemeente Mierlo. Het kent al een eeuwenoude geschiedenis van bewoning. Bij opgravingen is onder andere een Romeinse nederzetting uit het begin van onze jaartelling aangetroffen. In en na de middeleeuwen woonden er voornamelijk boerengezinnen. Totdat in 1995 Helmond begon met het uitbreidingsproject door het annexeren van dit dunbevolkte deel van de gemeente Mierlo. In de periode 2000 - 2021 worden in dit voormalig agrarisch gebied circa 6000 woningen gebouwd wat tot een totale bevolking van circa 17.000 inwoners moet leiden. Naast de “dorpskern” De Veste, waar winkels en andere voorzieningen aanwezig zijn, liggen ook de woongebieden van De Buitens: Schutsboom, Brand, Beemden, Stepekolk. Later zullen nieuwe wijken gaan ontstaan namelijk: de Marke, Hazenwinkel, Liverdonk en Kranenbroek. (bron: Wikipedia)

Taxi Centrale Nuenen is u ook van dienst in Helmond Brandevoort Helmond Brandevoort

Over Taxi Centrale Nuenen

Taxi Centrale Nuenen is 24/7 bereikbaar. Onze gediplomeerde chauffeurs staan ook in Helmond Brandevoort steeds voor u klaar.

Zelfs wanneer wij zelf geen taxi beschikbaar hebben zullen wij ons best doen om er een te vinden bij onze collega's. Zo bent u altijd verzekerd van een taxi in Gerwen, Brandevoort, Nuenen en Stiphout.